Skiferie på Valfjället – 3.-6. januar 2019

Tilbud

DKK4,995.00DKK9,595.00

UGE 1 (3.-6. januar 2019): Søger du ægte svensk hygge, trygge omgivelser og perfekte forhold til at de mindste kan lære at begå sig på ski? Så er Valfjället den oplagte destination til en skiferie.

Ryd
Varenummer (SKU): 01 Varekategori: Tag:

Beskrivelse

Valfjället i Värmland er det perfekte sted til familier, hvor de små enten skal introduceres til ski eller hvor børnene lige er blevet klar til at køre på egen hånd. Der er tale om et lille skiområde med blot 11 pister og 5 lifter. Men faktisk har Valfjället alt man skal bruge til en skiferie.

Valfjället er et kompakt og sikkert område, så man ikke skal bekymre sig om at børnene bliver væk. Man bor i Drömbyn lige ved pisterne. Få meter derfra findes Valfjällskrogen med skicenter og en superhyggelig restaurant med stor solterrasse.

God til børn!

Fra enden af skicenteret findes områdets hovedlift, hvor to effektive træklifter sende skiløberne op i terrænet. Valfjället har både super lette grønne pister, hyggelig skovpister, men også den røde Matts Olsson-piste, hvor man kan få testet benene. Men faktisk finde også en Snowpark og en lækker Airbag til dem, der har mod på dette.

På den anden side af Valfjällskrogen, faktisk lige ved hytteområdet, finder man børneområdet. Her er lift som børnene hurtigt kan lære at benytte selv, masse af sjove udfordringer til børnene på pisten, og ovenikøbet også en fantastisk hyggelige varmestue, hvor der kan samles kræfter efter en hård dag i sneen.

 

Med Ankerstjerne Rejser er din skiferie færdigpakket, parat til afgang.

Prisen indeholder:

  • En hytte, ca 40 kvm., med tre sovevæelser køkken og siddeområde,  inkl sengelinned, håndklæder og slutrengøring
  • Liftkort og skileje for hele gruppen i 3 dage – dvs. du er på ski fredag, lørdag og søndag, inden du tager hjem.

Prisen indeholder ikke:

  • Nøglekort (ca 50 kr. person for hele ferien, betales på stedet)
  • Skiskole (variable priser og mængderabatter. Spørg, så finder vi en pris)
  • Snowboard (Mindre tillægsgebyr. Spørg, så finder vi en pris)

Det med småt – betingelser

Har du spørgsmål, særlige ønsker (fx at I ikke ønsker at leje ski) eller foretrækker du at booke via telefon eller mail, er du velkommen til at kontakte Ankerstjerne Rejser via nedenstående formular, via chrankerstjerne@gmail.com eller på telefon 2083 8984. Vi ringer dig også gerne op.

Yderligere information

Antal voksne (16+)

1 voksen, 2 voksne, 3 voksne, 4 voksne, 5 voksne, 6 voksne

Antal børn (0-15 år)

0 børn, 1 barn, 2 børn, 3 børn, 4 børn, 5 børn