DKK2,595.00DKK4,695.00

Søger du ægte svensk hygge, trygge omgivelser og perfekte forhold til at de mindste kan lære at begå sig på ski til absolut lavpris? Så er Mullsjö den oplagte destination til en skiferie. Prisen inkluderer husvogn, skileje og liftkort.

Ryd
Varenummer (SKU): 03 Varekategori: Tag:

Beskrivelse

Mullsjö i Västergötland er det perfekte sted til familier, hvor de små enten skal introduceres til ski eller hvor børnene lige er blevet klar til at køre på egen hånd. Der er tale om et lille skiområde med blot 7 pister og 5 lifter. Men faktisk har Mullsjö Alpin som området hedder alt man skal bruge til en skiferie.

Mullsjö er et kompakt og sikkert område, så man ikke skal bekymre sig om at børnene bliver væk. Man bor i husvogne med fantastisk udsigt lige ved pisterne.

Husvognene i Mullsjö er supermoderne med alt du har behov for, og de er dejlige varme at opholde sig i. Her kan du grille og opleve socialt samvær. Og så er priserne virkelig konkurrencedygtige  – især tilbudsprisen med 4 overnatninger fra søndag til torsdag som du finder her på siden. Der er plads til 2 voksne og to børn i hver husvogn. Vi anbefaler ikke større børn end ca. 12 år i vognen.

Tæt på København – med stor snesikkerhed

Mullsjö ligger blot 350 km fra København. Det er let at tage motorvejen mod Jönköping, og i løbet af fire timer kan du komme på ski. Området har syv pister af forskellig sværhedsgrad samt fem lifter.

7 pister – og 5 lifter giver masser af skiløb for pengene

Der er tale om et skiområde velegnet til begyndere. Børn kan her tage deres første skiture i et sikkert miljø, og de lidt ældre nybegyndere kan stille og roligt udvikle deres teknik.

Mullsjö Alpin er desuden kendt for stor snesikkerhed på trods af den sydlige placering. I området findes nemlig også et fremragende sneproduktionssystem plus gode klimatiske forhold.

Med Ankerstjerne Rejser er din skiferie næsten  færdigpakket, parat til afgang.

Prisen indeholder:

  • En husvogn med en dobbeltseng og to køjesenge. Køkken toilet og siddeområde, inkl .dyner og puder, men ekskl. sengelinned, håndklæder og slutrengøring
  • Liftkort de dage du er der, inkl. ankomstdag, men minus den dag du kører hjem  
  • Skileje de dage du er der, inkl. ankomstdag, men minus den dag du kører hjem  

Prisen indeholder ikke:

  • Nøglekort (ca 50 kr. person for hele ferien, betales på stedet eller til Ankerstjerne Rejser på forhånd)
  • Skiskole (variable priser og mængderabatter. Spørg, så finder vi en pris)

Det med småt – betingelser

Har du spørgsmål, særlige ønsker eller foretrækker du at booke via telefon eller mail, er du velkommen til at kontakte Ankerstjerne Rejser via nedenstående formular, via chrankerstjerne@gmail.com eller på telefon 2083 8984. Vi ringer dig også gerne op.

Yderligere information

Dato

5.-9. januar, 12.-16. januar, 19.-23. januar, 26.-30 januar, 1.-5. marts, 8.- 12. marts, 15.-19. marts, 22. – 26. marts

Antal voksne (16+)

1 voksen, 2 voksne

Antal børn (0-15 år)

0 børn, 1 barn, 2 børn, 3 børn

Author