DKK2,695.00DKK4,295.00

Falköping Alpin er måske ikke den mest kendte skidestination blandt danskere. Men er helt klart et stærkt alternativ til de øvrige destinationer i det sydlige Sverige. En familie på 4 kan komme på ski i tre dage for 3995,- Prisen inkluderer hytte (3 nætter) og liftkort (3 skidage) til alle deltagere.

Ryd
Varenummer (SKU): 05-2 Varekategori: Tag:

Beskrivelse

Falköping Alpin er måske ikke den mest kendte skidestination blandt danskere. Men er helt klart et stærkt alternativ til de øvrige destinationer i det sydlige Sverige.

Dejligt skiterræn i Falköping

Falköping Alpin ligger på Mösseberg i udkanten af Falköping by mellem søerne Vänern og Vättern. Et fantastisk smukt sted. Destinationen er 360 km fra København, så du har mulighed for at

Aftenski

komme på ski efter blot fire timers kørsel fra Danmark.

Området består af tre træklifter og fem pister. Der findes både røde, blå og grønne pister, og Falköping har blandt andet et super godt begynderområde, men også en rød piste med god hældning. Der er primært tale om en destination for begyndere eller for dem, der lige vil have et par ekstra dage på ski.

Flere gange om ugen er der desuden mulighed for aftenski på de oplyste pister. En fantastisk stemningsfyldt oplevelse.

Og så er der stor snesikkerhed i Falköping både grundet beliggenheden, men også via et godt sneproduktionssystem.

Køkken-alrum i en af de store hytter

Man bor i hytter i Mössebergs Camping & Stugby. Hyttebyen ligger over skibakken med en fantastisk udsigt over Falköping. Der er tale om stort set nybyggede hytter.

Hytterne til otte personer er 76 m2 lange og har tre soveværelser, køkken kombineret med alrum samt sauna og naturligvis bad. Fire personers hytterne er på 28 m2 og med alt I har brug for.

Og fra hytterne behøver du kun at gå få hundrede meter, før du er klar til at spænde skiene fast og suse ned ad pisterne.

En familie på 4 kan komme på ski i tre dage for 3995,- Prisen inkluderer hytte i 3 nætter og liftkort til alle deltagere (3 skidage). Er I fire personer eller derunder foregår indkvartering i en af de små hytter  – og er i flere skal I bo i en stor hytte. Slutrengøring er inkluderet.

Tøv ikke med at kontakte Ankerstjerne Rejser på chrankerstjerne@gmail.com eller tlf. 2083 8984 hvis du har spørgsmål, eller har særlige behov, fx ønsker at leje ski, vil bo i en af de store (lidt mere komfortable) hytter, selvom I kun er 4 personer eller vil afsted på andre datoer. 

Yderligere information

Dato

2-5. januar, 13-16 februar, 20-23 februar

Antal voksne (16+)

1 voksen, 2 voksne, 3 voksne, 4 voksne, 5 voksne, 6 voksne, 7 voksne, 8 voksne

Antal børn (0-15)

0 børn, 1 barn, 2 børn, 3 børn, 4 børn, 5 børn, 6 børn, 7 børn

Author