DKK18,000.00

Kort fortalt: 18.000,- for 5 nætter/6 dage alt inklusive. Fantastiske ture. Inspiration til ledelse og tage beslutninger. Find ud af hvem du er, når det virkelig brænder på. Italiensk (cykel)kultur. Godt vejr. Netværk.

Ikke på lager

Varekategori: Tags: ,

Beskrivelse

Elsker du cykelløb? Elsker du gode træningsture i fantastisk terræn? Elsker du Italien, italiensk cykelkultur, italiensk mad og vin? Og går du med en drøm om at blive en bedre leder? Kan du svare ja til disse spørgsmål har Ankerstjerne Rejser det helt perfekte tilbud til dig.

Claudio Chiappucci vinder en af sine etaper i Tour de France

Hos Ankerstjerne Rejser har vi allieret os med Claudio Chiappucci, tidligere professionel cykelrytter på det legendariske Carrera-hold og vinder af blandt bjergtrøjen i Tour de France og Giro d’italia i starten af 90’erne – samt cykelfabrikanten Milani, der har produceret italienske high-end cykelrammer siden 1927!

Dermed kan vi levere muligheden for at komme helt ind i sjælen af italiensk cykelsport.

Vue over Terracino

Ankerstjerne Rjser tilbyder en seksdagestur til det autentiske Italien med alt det bedste fra italiensk cykelsport og kultur. Vi bor ægte italiensk på La Palme Village nær Terracina, ca 120 km syd for Rom.

Terracino er en fascinerende romersk by som gentagne gange har været mål- og startby i Giro d’Italia. UAE-holdet (tidligere Lampre) har for vane at starte sæsonen med en træningslejr i området, der ligger tæt på bjergkæden Appenninerne.

Jesper Worre som løbsdirektør i Post Nord Danmark Rundt

Turens danske rejseleder er Jesper Worre, tidligere professionel cykelryttere på blandt andre de italienske Santini, Bianchi og Amore & Vita teams, nuværende direktør for Danmarks største cykelløb, PostNord Danmark Rundt samt hovedmanden bag det succesfulde cykel-VM i Danmark i 2011. Jesper øser ud af sin enorme viden om både Italien, italiensk cykelsport, men også af sine mange erfaringer som leder i cykelverdenen.

På turen får deltagerne mulighed for at cykle under unikke forhold. Claudio Chiapucci leder de daglige ture.  Hver morgen starter med en briefing fra Chiapucci, og hver dag byder på nye oplevelser i det italienske cykellandskab. Om aftenenen evaluerer vi oplevelserne og hygger os sammen – det sidste er også vigtigt!

I turen  inkluderes foredrag om de lokale vine og den lokale mad, et foredrag om italiensk cykelhistorie, Celeste Milani (Milani-cyklers meget italienske ejer) fortæller om sin cykelfabrik. Desuden er der fokus på det at være beslutningstager i cykelsporten. Til at binde det hele sammen har vi cykelbogsforfatter og redaktør af Danmarks Cykle Unions officielle medier gennem 15 år samt nuværende pressechef for det københavnske 6-dagesløb, Kenneth Møller Kristensen, med på holdet.

Luksusbungalow med havudsigt ved La Palme Village. Ikke alle lejligheder har udsigt til vandet.

La Palme Village er et hyggeligt strandhotel helt ud til vandet, med bungalower (ca. 40 kvm) og fremragende helpension. Udgangspunktet er 2 personer pr. bungalow (privat soveværelse, men delt køkken, toilet og stue), men for en begrænset merpris er det muligt at få en bungalow for sig selv. Vi har helpension på hotellet, og altså mulighed for at smage på alle de lokale vine.

I april kan du regne med temperaturer på ca. 25 graders varme.

Målgruppe: Du er en erfaren cykelmotionist og arbejder i en beslutningstagerfunktion

Cykelområdet byder på en lang række hårde stigninger, men terrænet er mindre krævende end alperne. De konkrete ruter lægges i samarbejde med Chiappucci og Worre, så de passer til gruppens niveau og ambitioner.

Turen:

  • Direkte fly-T/R Cph-Rom 29. april – 3. maj
    • Afg. København søndag den 28. april kl 10:20 og ankomst tilbage i København fredag d. 3. maj kl 19:45
  • Lokaltransport til/fra lufthavnen (i Italien)
  • 5 nætter i bungalow på La Palme Village 120 km syd for Rom inkl. helpension
  • 4-5 heldags-ture på cykel ud i terrænet med Chiappucci/Worre i front
  • Hyggeligt samvær om aftenen, foredrag, vinsmagning og god mad.

Pris: kr. 18.000,-, tillæg for enkeltbungalow kr. 2.000,-

Er I en gruppe der træner sammen, ydes rabat ved fælles tilmelding.

Betaling: Ved tilmelding betales kr. 5.000 som depositum. Depositummet refunderes kun i tilfælde af at turen ikke bliver til noget. Det resterende beløb indbetales senest mandag den 4. marts

Beløbet indbetales på kontonr.: 5301 0479989. Husk at angive dit navn.

Er du interesseret i at melde dig til  eller vil du bare høre mere? Ring (2083 8984), send en mail eller kontakt os via nedenstående formular, så vender vi tilbage i løbet af få timer.

 

Author