Hos Ankerstjerne Rejser er der intet bedre end Canada – og vi er i forvejen specialister på Canada-rejser. Men Canada er mange ting fantastisk natur i de maritime provinser ved Atlanterhavet. Rocky Mountains. Prærien. pulserende storbyer som Toronto og Montreal. Og så må man ikke glemme Vancouver  og Vancouver Island med provinshovedstaden Victoria.

Ankerstjerne Rejser er netop blevet akkrediteret som Vancouverspecialist. Det betyder, at vi har mere styr på Vancouver og omegn end de fleste – og at man trygt kan komme til os, hvis man overvejer en rejse på de kanter. Overvej for eksempel at kombinere Vancouver med en tur til Rocky Mountains og Banff – eller hvad med et smut til Seattle lige syd for grænsen? Vinsmagning i Okanagan? Skiløb i den olympiske by Whistler få kilometer væk? Eller hvalsafari i bugten? Der er enormt mange muligheder.

Dampdrevet ur i Gaslight District

Du kan også bare blive i byen og opleve det hyggelige historiske Gaslight District, det smarte og moderne Yaletown, markedet på Granville Island og de grønne parker med de mange flotte museer og attraktioner. Med 2,4 mio. indbyggere løber du ikke tør for attraktioner lige med det samme.

Ankerstjerne Rejser præseneter snart en rigtig god pakkerejse til Vancouver og omegn så hold godt øje med hjemmesiden. Men husk: du kan altid ændre den så den passer præcis til dine drømme!

Author