Ankerstjerne Rejser tilbyder i samarbejde med Nielsen Network i 2024 en politisk rejse til USA. Målet er Washington DC i de heltiske dage op til valget den 5. november.

Ankerstjerne Rejser har arrangeret en pakke med individuelle tilpasningsmuligheder. Med andre ord booking af fly, og hotel. Pakken koster 25.000 kr.

Deltagelse i rejsen kræver invitation. Depositum som betales i april måned eller efter aftale er kr 5.000.

Den fælles afgang er den 31. oktober kl 15:35 med hjemkomst til København igen den 7. november kl 10:25. Vi bor på Hotel Hampton Inn Washington DC/White House helt centralt i Washington, ca 500 meter fra Det Hvide Hus.

Om rejsen

Inkluderet i prisen er direkte fly t/r. Flyet afgår fra Københavns lufthavn den 31. oktober kl 15:35, Ankomst i Washington kl 19:40 samme aften.

Vi bor på Hampton Inn Washington DC/White House: pænt og nydeligt mellemklasse-kædehotel med morgenmadsbuffet nær alle seværdighederne og restauranterne mv. Hotellet har også indendørs pool og fitness center.

I november kan vi regne med (/håbe på) dagstemperaturer på ca 15-20 graders varme.

silhouette of tower during orange sunset
Photo by Pixabay on Pexels.com

Vi bor i Washington DC i 6 nætter og besøger interessante og væsentlige personer med roller og indsigt i valget og amerikansk politik. Vi holder desuden øjne og ører åbne og er klar til at køre langt for at opleve valgets hovedpersoner, hvis de kommer til et rally eller en anden begivenhed.

Den 6. november tjekker vi ud og kører til lufthavnen. Flyet letter kl 20:30 og lander i København den 7. november kl 10:40.

Rejsen indeholder:

  • Fly København-Washington DC tur/retur – økonomiklasse inkl bagage. Opgradering mulig mod gebyr.
  • 6 overnatninger i enkeltværelse på Hampton Inn Washington DC/White House, et godt mellemklassehotel med central placering. Inkl. morgenmad.
  • Samlet pris: 25.000,- 

NB.: bemærk at Washington har indført turistskat, ca 2,5 dollars pr person pr nat, som afregnes direkte på hotellet.

Kontakt Christian Ankerstjerne på 2083 8984/chrankerstjerne@gmail.com for mere information om rejsedelen. Det faglige indhold kurateres af Lars L. Nielsen fra Nielsen Network.

Betingelser

Betaling: Ved aftale om deltagelse fremsendes faktura med overskriften ‘Studietur’ medmindre andet aftales. Rejsens samlede pris herefter indbetales på kontonr.: 5301 0479989. Husk at angive dit fulde navn. Ankerstjerne Rejser færdigbooker ikke rejsen på destinationen førend det aftalte beløb er indbetalt og modtaget.

Afbestilling: Rejsen refunderes ikke.

Ansvar: Du deltager i rejsen på eget ansvar. Ankerstjerne Rejser påtager sig ikke ansvar for skader der opstår på rejsen, fx i forbindelse med fald eller lign.

Forsikring: Ankerstjerne Rejser anbefaler på det kraftigste, at du tegner en rejseforsikring der dækker denne type rejse. Ankerstjerne Rejser sælger ikke forsikringer.

Aflysninger: Aflyses rejsen eller elementer undervejs på rejsen pga. force majeure (ydre omstændigheder som Ankerstjerne Rejser ikke har indflydelse på, fx vejrforhold, pandemier o.lign.) ydes ingen erstatning.

Fly: Bemærk at Ankerstjerne Rejser sælger flybilletter på flyselskabets vegne, og at det er flyselskabet, som er Kundens aftalepart og leverandør af flyrejsen. Flyselskabet er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Det betyder, at alle krav og reklamationer vedrørende rejsen skal rettes mod flyselskabet, f.eks. i tilfælde af forsinkelser, aflysninger, konkurs, bagage mv.

Indrejserestriktioner: Det påhviler kunden selv at sikre, at man lever op til gældende indrejserestriktioner samt krav til visum, negative test og/eller coronapas mv. Ankerstjerne Rejser tager ikke ansvar for afbrudte rejser pga manglende visum, test, vaccination mv.

Øvrige betingelser: Når du rejser på en grupperejse med Ankerstjerne Rejser gælder følgende betingelser:

  • Dette er ikke en skolerejse. Du er selv ansvarlig for at møde op til aftalt tid og i aftalt kondition. Er du sent på den eller kan ikke finde vej, kontakter du rejselederen, så løser vi problemet.
  • Voldelig, tåbelig og truende adfærd tolereres ikke. Ej heller racistiske kommentarer eller anden krænkende opførsel.
  • Godt humør er et plus, men ikke et krav.

Rejsegarantifonden: Ankerstjerne Rejser er (naturligvis) registreret i Rejsegarantifonden med alt hvad dertil hører af sikkerhed og dækning. Vi har registreringsnummer 2889. Læs om Rejsegarantifonden her