Venice Beach

Har du mulighed for en tidlig efterårsferie i uge 41? Så er en hurtig tur til Californien indenfor rækkevidde.

Hvad siger du til 7 nætter – fx 4 i Hollywood og 3 ved stranden i Venice Beach – inkl. fly fra København til LA og retur samt billeje for bare 10.000,- pr person ved to personer i dobbeltværelse. 

4 nætter i Hollywood

I Bor på Hotel Grafton på Sunset Boulevard

I tager tidligt afsted om lørdagen og lander ved middagstid i Los Angeles. Her henter I så jeres bil og kører til hotellet i Hollywood. I Bor på hyggelige Grafton med pool på pulserende Sunset Boulevard. Herfra er det nemt at køre komme rundt i byen – fx besøge de forskellige kvarterer og tage en tur i Universal forlystelsesparken.

Tre nætter på Venice Beach

Udsigt fra rooftop baren på Hotel Erwin

Efter 4 skønne dage i Hollywood kører I de få kilometer ud til Venice Beach ved Stillehavet hvor I indlogerer jer på hippe Hotel Erwin helt ud til strandpromenaden. I Venice Beach-området er der masser af gang i den og hyggelige restauranter. 

Lørdag formiddag pakker i kufferterne og kører tilbage til lufthavnen. Søndag eftermidag lander I i København.

Prisen inkluderer:

  • Fly tur/retur. Kun med håndbagage. Har I brug for mere bagage kan det tilkøbes.
  • Billeje midsize
  • Dobbeltværelser på de nævnte hoteller. Vil I hellere bo andre steder eller på bedre(/billigere) hoteller finder jeg gerne alternativer. Ekskl. morgenmad og eventuelle lokale skatter

Prisen gælder så længe lager haves

Kontakt Ankerstjerne Rejser hvis du vil høre mere, eller ønsker et tilbud – ring 2083 8984 eller benyt kontaktformularen herunder.