På skiferie med Ankerstjerne Rejser

Ankerstjerne Rejser indleder samarbejde med SkiSverige.dk, Danmarks førende website om at stå på ski i Sverige. Samarbejdet betyder, at Ankerstjerne Rejser fremover vil forhandle pakkerejser til en række svenske skisportssteder. Samarbejdet forventer at have de første tilbud klar allerede før sommerferien.

Og du kan godt begynde at glæde dig, for prismæssigt set er vi nede i et niveau hvor alle kan være med – samtidig med at kvaliteten er helt på plads..

– Samarbejdet med SkiSverige.dk gør det muligt for Ankerstjerne Rejser at sælge gode familievenlige skiferier til mildest talt konkurrencedygtige priser, siger Christian Ankerstjerne fra Ankerstjerne Rejser og fortsætter:

– SkiSverige.dk har ekspertisen og forbindelserne i Sverige, mens jeg har det setup, der gør det muligt at arrangere nogle rigtigt gode pakkerejser, siger Christian Ankerstjerne.

SkiSverige.dk ejes af Kenneth Møller Kristensen, der gennem de sidste mange år har stået på ski i Sverige 4-5 gange om året. Han startede SkiSverige.dk for at have et sted at samle og formidle den viden, han har bygget op.

– De destinationer vi har på programmet, er som udgangspunkt ikke de traditionelle danskerdestinationer i Sverige. Til gengæld kan vi tilbyde stor værdi for pengene, ægte svensk atmosfære, mere plads på pisterne og perfekte forhold til børnefamilierne, siger Kenneth Møller Kristensen.

– Destinationerne vi anbefaler på SkiSverige.dk, er oftest der, hvor du møder den ægte vinterstemning, som mange danskere elsker Sverige for. De svenske destinationer har altid velpreparerede pister, fremragende service og de optimale forhold for hele familien, slutter Kenneth Møller Kristensen, der personligt har besøgte alle destinationerne flere gange.

Ankerstjerne Rejser og SkiSverige præsenterer de første pakker inden sommerferien. Blandt rejsemålene er Vallfjället i Värmland

For yderligere information kontakt:

Kenneth Møller Kristensen, Skisverige.dk: Tlf. +45 26 48 02 04

Christian Ankerstjerne, Ankerstjerne Rejser:  Tlf. 20838984

Author