Søger du ægte svensk hygge, trygge omgivelser og perfekte forhold til at de mindste kan lære at begå sig på ski? Så er Valfjället den oplagte destination til en skiferie.

Ankerstjerne Rejser har færdigpakkede familieture på vinterprogrammet – en hel uge for 12595,- inkl. liftkort, skileje, sengelinned og slutrengøring for hele familien (2 voksne og 2 børn), men du kan naturligvis pakke en rejse der passer til din familie og jeres behov. Tøv ikke med at kontakte Ankerstjerne Rejser hvis du har spørgsmål, eller hvis du har særlige behov, fx ikke ønsker at leje ski, eller vil have liftkort til ankomstdagen.

Bemærk at Valfjallet i år kun tillader ankomst og afrejse søndage og torsdag.

Se alle priserne og bestil din rejse via disse links:

Hel uge (7 nætter) uge 2-5 og uge 10-12

Hel uge (7 nætter) uge 52-53 og 6-8 (højsæson)

Helt særlige priser i uge 1 og 9 – ring 2083 8984 eller skriv til chrankerstjerne@gmail.com for info

Sviptur (3 nætter) uge 2-5 og uge 10-12

Sviptur (3 nætter) uge 52-53 og 6-8 (højsæson)

God til børn!

Om Valfjället

Valfjället i Värmland er det perfekte sted til familier, hvor de små enten skal introduceres til ski eller hvor børnene lige er blevet klar til at køre på egen hånd.

Der er tale om et lille skiområde med blot 11 pister og 5 lifter. Men faktisk har Valfjället alt man skal bruge til en skiferie.

Flere fakta om Valfjället her

Kompakt og børnevenligt

Fantastisk natur

Valfjället er et kompakt område, så man ikke skal bekymre sig om at børnene bliver væk.

Man bor i Drömbyen lige ved pisterne. Få meter derfra findes Valfjällskrogen med skicenter og en superhyggelig restaurant med stor solterrasse. Fra enden af skicenteret findes områdets hovedlift, hvor to effektive træklifter sende skiløberne op i terrænet.

Valfjället har både lette grønne pister, hyggelige skovpister, men også den røde Matts Olsson-piste, hvor man kan få testet benene.

Men faktisk findes også en Snowpark og en lækker Airbag til dem, der har mod på dette. På den anden side af Valfjällskrogen, lige ved hytteområdet, finder man børneområdet. Her er lift som børnene hurtigt kan lære at benytte selv, masse af sjove udfordringer til børnene på pisten, og ovenikøbet også en hyggelig varmestue, hvor der kan samles kræfter efter en hård dag i sneen.

Lækre nye hytter på 40 kvm

Når man besøger Valfjället skal man huske at nyde den fantastisk smukke natur. Udsigten fra fjället er i sig selv turen værd og på en smuk dag med frost og høj sol kan man kun blive opstemt, og skal huske at nyde en frokost ved grillpladserne i området.

Får I lyst til at shoppe eller skal bare have køleskabet fyldt op, så ligger Charlottenberg indkøbscenter på den norske grænse kun 6-8 km væk.

Nybyggede hytter

Hytterne i Drömbyn er topmoderne med alt man har behov for til sin skiferie. Hver hytte har op til seks sovepladser fordelt med tre soveværelser, to toiletter, et velfungerende køkken samt naturligvis spiseområde. Alt lækkert da hytterne blot er få år gamle.

Valfjället er dejligt nemt at komme til – kun 540 km fra København.

Sent på sæsonen kan man desuden sidde udenfor ved små borde og nyde sin frokost i solen.

Tæt på København (og resten af Danmark)

Valfjället er blot 540 km fra København, så det er muligt at komme dertil på mindre end 7 timer. Langt det meste af turen forgår på enten motorvej eller store landeveje.

Valfjället er let at komme til, let at være i, så man har tid og overskud til at stå på ski og blot være sammen.

Det med småt – rejsebetingelser

Læs mere om Valfjället på deres egen hjemmeside

Læs mere om Valfjället på VisitSwedens hjemmeside

Har du spørgsmål eller foretrækker du at booke via telefon eller mail, er du velkommen til at kontakte Ankerstjerne Rejser via nedenstående formular, via chrankerstjerne@gmail.com eller på telefon 2083 8984. Vi ringer dig også gerne op.