Mullsjö er et hyggeligt og økonomisk fordelagtigt område til et par dage på ski. Perfekt til børn og familier der gerne vil prøve kræfter med sneen – ellers om ikke har tid til en lang ferietur.

Ankerstjerne Rejser har færdigpakkede familieture på vinterprogrammet – 4 nætter for så lidt som 2595,-  inkl. liftkort for hele familien (2 voksne og 2 børn), men du kan naturligvis pakke en rejse der passer til din familie og jeres behov. Tøv ikke med at kontakte Ankerstjerne Rejser hvis du har spørgsmål, eller hvis du har særlige behov, fx ønsker at leje ski, eller vil have liftkort også til ankomstdagen.

Ønsker du mere luksustilbyder Ankerstjerne Rejser også overnatning på det dejlige Mullsjø Hotel, der bl.a. tilbyder halvpension og indendørs pool – læs mere her

Se alle priserne og bestil din rejse via disse links:

Tilbudstur – særligt lave priser (4 nætter – søndag til torsdag) i uge 2-5 og 10-13

Normalpris (3 nætter) uge 2-13

 Om Mullsjö Alpin

Korv smager bare bedre i sneen!

De enkelte skidestinationer i Sverige har hver deres særpræg. Dette kan være i selve området eller der, hvor man kan bo.

Hos Mullsjö Alpin er deres særpræg muligheden for at bo i husvogne stort set på pisten. I det lille og smukke skiområde er der der nemlig opsat husvogne som ski in/ski out på toppen af området, så du nærmest kan løbe direkte fra vognen og ned af bjerget. Det er en speciel oplevelse, der bringer dig helt tæt på pisterne.

Spritnye husvogne på toppen af bjerget.

Hvis du kommer til at fryse bare ved tanken om at bo i husvogne, så kan vi forsikre dig om, at det gør du ikke.

Husvognene i Mullsjö er supermoderne med alt du har behov for, og de er dejlige varme at opholde sig i. Her kan du grille og opleve socialt samvær. Og så er priserne virkelig konkurrencedygtige. Der er plads til 2 voksne og to børn i hver husvogn – Ankerstjerne Rejser anbefaler at børnene ikke er ældre end 12 år.

Tæt på København – med stor snesikkerhed

Mullsjö ligger blot 350 km fra København. Det er let at tage motorvejen mod Jönköping, og i løbet af fire timer kan du komme på ski. Området har syv pister af forskellig sværhedsgrad samt fem lifter.

7 pister – og 5 lifter giver masser af skiløb for pengene

Der er tale om et skiområde velegnet til begyndere. Børn kan her tage deres første skiture i et super sikkert miljø, og de lidt ældre nybegyndere kan stille og roligt udvikle deres teknik.

Mullsjö Alpin er desuden kendt for stor snesikkerhed på trods af den sydlige placering. I området findes nemlig også et fremragende sneproduktionssystem plus gode klimatiske forhold.

Det med småt – rejsebetingelser

Læs mere om Mullsjö på deres egen hjemmeside

Har du spørgsmål eller foretrækker du at booke via telefon eller mail, er du velkommen til at kontakte Ankerstjerne Rejser via nedenstående formular, via chrankerstjerne@gmail.com eller på telefon 2083 8984. Vi ringer dig også gerne op.