Isaberg – danskernes foretrukne skidestination

Isaberg et blandt danskernes absolut favoritdestinationer, og i øvrigt det største skicenter i Sydsverige. 240 km fra Danmark kan du køre på ski på det nærmeste man kommer på et fjäll i det sydlige Sverige. Hele ti pister og otte lifter indeholder områder heraf to stolelifter og en række træklifter.

Området store stolelift hjælper dig med at have en effektiv skidag i området, hvor der både er røde og sorte pister, men naturligvis også lette blå pister.

Og så er der helt optimale forhold for børn og nybegyndere i Isaberg. Børneområdet er isoleret fra resten af skiområdet, og dermed er de små helt beskyttet, og kan uden risiko benytte de to børnelifter, der er ekstremt nemme at betjene.

Hos Isaberg bor du i lækre hytter i bunden af skiområdet i hytter meget tæt på den stolelift, der bringer dig direkte ind i området. Du kan læse meget mere om Isaberg på Ankerstjerne Rejsers partner SkiSverige.dk’s hjemmeside

Ankerstjerne Rejser har rigtig gode tilbud på hytterne i Isaberg – billigere end på Isabergs egen hjemmeside. Men priserne gælder kun så længe der er ledige hytter.

Hytten bookes med selvhusholdning, medtag eget sengetøj og håndklæder samt rengør hytten, inden I rejser.

Det er muligt at købe slutrengøring og/eller leje sengetøj og håndklæder. Hvis du har bestilt slutrengøring skal du kun vaske op, tage affald ud og samle evt. affald rundt om hytten op. Resten ordner vi. Ønsker I at bestille slutrengøring og/eller sengetøj og håndklæder – læg det til i jeres booking.

Indcheckning fra 15.00
Udcheckning senest 11.00

Ankomst efter 18.00 skal meddeles receptionen.

Bestil din hytte her:

Ekorren (36 m² 4-5 senge)

Uttern 39 m² 4-5 senge

Räven 46 m² 4-6 senge

Rådjuret 52 m² 4-6 senge

Älgen 157 m² 12 senge

 

 

Læs mere om Isaberg på deres egen hjemmeside

 

Har du spørgsmål eller foretrækker du at booke via telefon eller mail, er du velkommen til at kontakte Ankerstjerne Rejser via nedenstående formular, via chrankerstjerne@gmail.com eller på telefon 2083 8984. Vi ringer dig også gerne op.