På skiferie i Sverige

Ankerstjerne Rejser samarbejder også i sæsonen 2020-21 med SkiSverige.dk, om at tilbyde skirejser til en række familievenlige skisportssteder i Sverige.

De destinationer vi har på programmet, er som udgangspunkt ikke de traditionelle danskerdestinationer i Sverige. Til gengæld kan vi tilbyde stor værdi for pengene, ægte svensk atmosfære, mere plads på pisterne og perfekte forhold til børnefamilierne.

Destinationerne er der, hvor du møder den ægte vinterstemning, som mange danskere elsker Sverige for. De svenske destinationer har altid velpreparerede pister, fremragende service og de optimale forhold for hele familien.

Se vores skirejser her (tryk på logoet)

Valfjället er et hyggeligt, familievenligt område kun 540 km fra København. Priser fra 5995,- for 4 personer, inkl skileje og liftkort

Mullsjö er et hyggeligt og økonomisk fordelagtigt område til et par dage på ski. Priser fra 2595,- inkl. liftkort for hele familien (2 voksne og 2 børn).

Isaberg et blandt danskernes absolut favoritdestinationer, og i øvrigt det største skicenter i Sydsverige kun 240 km fra Danmark. 

Ankerstjerne Rejser har også færdigpakkede familieture på hotel på programmet – men tilbuddet er endnu ikke på plads

Falköping Alpin byder på masser af skiløb for pengene. En familie på 4 kan komme på ski i tre dage for ialt 2995,- Prisen inkluderer hytte og liftkort til alle deltagere.

Glæd jer! Der er mange, mange flere tilbud i Sverige på vej!


Når du rejser på skiferie med Ankerstjerne Rejser gælder følgende betingelser

Skisverige.dk er Danmarks førende website om at stå på ski i Sverige.

Om SkiSverige.dk:

Skisverige.dk er Danmarks førende website om at stå på ski i Sverige. Sitet ejes af Kenneth Møller Kristensen, der gennem de sidste mange år har stået på ski i Sverige 4-5 gange om året. Han startede SkiSverige.dk for at have et sted at samle og formidle den viden, han har bygget op.

For yderligere information om SkiSverige.dk kontakt:

Kenneth Møller Kristensen, Skisverige.dk: Tlf. +45 2620 3859