Ankerstjerne Rejser tilbyder i samarbejde med Rejseselskabet også i 2024 en politisk rejse til USA. Målet er Charleston, South Carolina, der ser ud til at blive en interessant kampplads. Den republikanske kandidat Nikki Haley hører hjemme i South Carolina.

Ankerstjerne Rejser har arrangeret en pakke med individuelle tilpasningsmuligheder. Med andre ord booking af fly, hotel og billeje. Pakken koster 17.000 kr.

Den fælles afgang er den 27. Janua kl 6:00 med hjemkomst til København igden den 4. februar kl 13:35. Vi bor på Hotel Hampton Inn i det historiske distrikt centralt i Charleston i gåafstand til de største attraktioner i den hyggelige og by.

Om rejsen

Rejsen går hele vejen med fly til Charleston. Flyet afgår fra Københavns lufthavn den 27. januar allerede kl 6:00 og efter et flyskift i Amsterdam og JFK, New York Paris lander vi i Charleston kl 16:29.

Vi bor på Hampton Inn: pænt og nydeligt mellemklasse-kædehotel med morgenmadsbuffet på centrale Meeting Street i den nordlige ende af det historiske distrikt nær alle seværdighederne og restauranterne mv. Hotellet har også udendørs pool (som måske/måske ikke er åben i januar).

Med ca 150.000 indbyggere i Charleston by og en lille million i Stor-Charleston er det South Carolina næststørste by og kulturelle centrum.

Historisk set blev Charleston kendt som en vigtig havn for slavehandelen – ca halvdelen af alle slaver i USA ankom til Charleston. Den amerikanske borgerkrig begyndte i Charlestons havn i 1861 og byen var central i krigen.

I januar/februar kan vi regne med (/håbe på) dagstemperaturer på ca 20 graders varme.

Photo by Pixabay

Vi bor i Charleston i 7 nætter og besøger interessante og væsentlige personer med roller og indsigt i valget og amerikansk politik. Vi holder desuden øjne og ører åbne og er klar til at køre langt for at opleve valgets hovedpersoner, hvis de kommer til staten til et rally eller en anden begivenhed.

Den 3. februar tjekker vi ud og kører til lufthavnen tæt på Charleston. Flyet letter kl 17:00 og lander efter stop i Atlanta og Amsterdam i København den 4. oktober kl 13:35.

Rejsen indeholder:

  • Fly København-Charleston tur/retur – økonomiklasse inkl bagage. Opgradering mulig mod gebyr.
  • 7 overnatninger i enkeltværelse på Hampton Inn Historic District , et godt mellemklassehotel med central placering. Inkl. morgenmad.
  • Billeje. Benzin og evt. parkeringsafgifter deles af passagererne i bilen.

Samlet pris: 17.000,- 

NB.: bemærk at Charleston har indført turistskat, ca 2,5 dollars pr person pr nat, som afregnes direkte på hotellet.

Kontakt Christian Ankerstjerne på 2083 8984/chrankerstjerne@gmail.com for mere information om rejsedelen. Det faglige indhold kurateres af Rejseselskabet v Jakob Sand Kirk, Lars L. Nielsen.

Betingelser

Betaling: Ved aftale om deltagelse fremsendes faktura med overskriften ‘Studietur’ medmindre andet aftales. Rejsens samlede pris herefter indbetales på kontonr.: 5301 0479989. Husk at angive dit fulde navn. Ankerstjerne Rejser færdigbooker ikke rejsen på destinationen førend det aftalte beløb er indbetalt og modtaget.

Afbestilling: Rejsen refunderes ikke.

Ansvar: Du deltager i rejsen på eget ansvar. Ankerstjerne Rejser påtager sig ikke ansvar for skader der opstår på rejsen, fx i forbindelse med fald eller lign.

Forsikring: Ankerstjerne Rejser anbefaler på det kraftigste, at du tegner en rejseforsikring der dækker denne type rejse. Ankerstjerne Rejser sælger ikke forsikringer.

Aflysninger: Aflyses rejsen eller elementer undervejs på rejsen pga. force majeure (ydre omstændigheder som Ankerstjerne Rejser ikke har indflydelse på, fx vejrforhold, pandemier o.lign.) ydes ingen erstatning.

Fly: Bemærk at Ankerstjerne Rejser sælger flybilletter på flyselskabets vegne, og at det er flyselskabet, som er Kundens aftalepart og leverandør af flyrejsen. Flyselskabet er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Det betyder, at alle krav og reklamationer vedrørende rejsen skal rettes mod flyselskabet, f.eks. i tilfælde af forsinkelser, aflysninger, konkurs, bagage mv.

Indrejserestriktioner: Det påhviler kunden selv at sikre, at man lever op til gældende indrejserestriktioner samt krav til visum, negative test og/eller coronapas mv. Ankerstjerne Rejser tager ikke ansvar for afbrudte rejser pga manglende visum, test, vaccination mv.

Øvrige betingelser: Når du rejser på en grupperejse med Ankerstjerne Rejser gælder følgende betingelser:

  • Dette er ikke en skolerejse. Du er selv ansvarlig for at møde op til aftalt tid og i aftalt kondition. Er du sent på den eller kan ikke finde vej, kontakter du rejselederen, så løser vi problemet.
  • Voldelig, tåbelig og truende adfærd tolereres ikke. Ej heller racistiske kommentarer eller anden krænkende opførsel.
  • Godt humør er et plus, men ikke et krav.

Rejsegarantifonden: Ankerstjerne Rejser er (naturligvis) registreret i Rejsegarantifonden med alt hvad dertil hører af sikkerhed og dækning. Vi har registreringsnummer 2889. Læs om Rejsegarantifonden her