På skiferie med Ankerstjerne Rejser

Fra i dag den 13. august tilbyder Ankerstjerne Rejser skiferier til Sverige. Rejserne arrangeres i samarbejde med SkiSverige.dk. SkiSverige.dk er Danmarks største hjemmeside fokuseret på skiferie i Sverige.

Fantastisk natur

I første omgang står der Valfjället på programmet. Valfjället er et superhyggeligt, mindre skiområde i Värmland, på grænsen til Norge, blot 540 km fra København. Det betyder, at det er nemt at komme til i egen bil og dermed velegnet også til kortere skiferier.

Valfjället er dejligt nemt at komme til – kun 540 km fra København.

Valfjället er også meget velegnet til familier med mindre børn, der skal have deres første erfaringer med brædder på fødderne. Og så er området så kompakt og familievenligt, at man uden at bekymre sig kan sende de mellemstore børn alene afsted, når de føler sig sikre.

Prismæssigt er Valfjället rigtigt godt. Ankerstjerne Rejser sælger en en uge i hyggelig nybygget hytte inkl. skileje og liftkort for 9995,- for en familie på fire personer. Det fås ikke billigere, og ligger ca 10 % under listepriserne på Valfjällets egen hjemmeside.

Men: vent ikke for længe priserne gælder kun indtil 30. november – eller så længe der er ledige hytter.

Læs mere om Valfjället, se priser og bestil din skiferie her