Østrig er en vældig populær vinterdestination. Men for Ankerstjerne Rejser er det altså om foråret og om sommeren, at Østrig virkelig rykker.

For udover at det er billigt at tage til Østrig i sommerferien  – altså uden for sæsonen – er både Wien og alperne perfekte feriemål. Wien emmer af historie og kultur – og i alperne er der natur ud over det hele. Og så har vi endda endnu ikke nævnt Salzburg – måske en af verdens smukkeste byer. Og så er der altså ikke længere derned end, at man kan køre.

I Østrig er vejret som regel godt om sommeren, og tager du højt nok op i bjergene er der evig sne. I Wien står den på kultur, på koncerter og kaffe på fortorvsrestauranterne, mens du kan gå i familien von Trapps fodspor i Salzburg. Alle steder er det oplagt at slappe af med en af de utallige lokale øl – og så en Schnitzel.

Tag med Ankerstjerne Rejser til Østrig. Kontakt os og så strikker vi hurtigt et rejseforslag sammen til dig uanset om du er til storby, til natur, til vin eller til fred og ro.

Ankerstjerne Rejser har solide erfaringer fra Tyrol, fra Salzburg og fra Wien – og  vi ikke forestille os andet end at du får en fantastisk ferie blandt de venlige østrigere.

Skriv til Christian Ankerstjerne på chrankerstjerne@gmail.com, så vender vi tilbage i løbet af få timer.

 

Author