Ankerstjerne Rejser tilbyder i samarbejde med Rejseselskabet en politisk rejse til USA. Målet er Atlanta, Georgia, der ser ud til at blive en væsentlig kampplads.

Ankerstjerne Rejser har arrangeret en pakke med individuelle tilpasningsmuligheder. Med andre ord booking af fly og hotel. Pakken koster 14.000 kr. Billeje er ikke en del af pakken, men arrangeres og betales særskilt, når vi kender behovet.

Den fælles afgang er den 1. oktober kl 6:20 med hjemkomst den 9. oktober kl 14:25. Vi bor på Hotel Aloft i Downtown Atlanta i gåafstand til de største attraktioner (Coca Cola museet, National Center for Civil and Human Rights, CNN og akvariet, som skulle være noget nær det bedste i verden).

Om rejsen

Selvom Atlanta huser verdens nok travleste lufthavn, går der desværre ingen direkte fly mellem Atlanta og København. Rejsen går derfor via Charles De Gaulle-lufthavnen (CDG) i Paris. Flyet afgår fra Københavns lufthavn den 1. oktober allerede kl 6:20 og efter et flyskift i Paris lander vi i Atlanta kl 17:10. Selvom CDG er en irriterende lufthavn, er det at foretrække at mellemlande i Europa fremfor at skulle skifte fly i USA.

I Altlanta indlogeres I på Hotel Aloft, et udmærket mellemklasse hotel med pool og gode værelser, i gåafstand til attraktioner centralt i Downtown-området. Fx Coca Cola museet, National Center for Civil and Human Rights, CNN og akvariet, som skulle være noget nær det bedste i verden.

Med ca 500.000 indbyggere i Atlanta by og ca 6 mio i Stor-Atlanta er det ikke bare Georgias største by og finansielle centrum. Det er hele det sydlige USAs vækstdriver. Atlanta er blandt andet hjemby for virksomheder som fx Coca-Cola, CNN og UPS. Atlanta er derfor også en by, hvor man skal lede lidt efter den afslappede sydstatskultur.

Historisk set blev Atlanta kendt som et jernbane-knudepunkt, hvilket også betød at byen under borgerkrigen var strategisk vigtig. Dele af ‘Borte med blæsten’ foregår i Atlanta. Senere, under borgerretsbevægelsen i 1960’erne var Atlanta base for blandt andre Martin Luther King. I 1996 var byen vært for OL.

I oktober kan vi regne med (/håbe på) dagstemperaturer på ml 20 og 25 graders varme.

high rise buildings near green trees under blue sky
Photo by Nate Hovee on Pexels.com

Vi bor i Atlanta i 7 nætter og besøger interessante og væsentlige personer med roller og indsigt i valget og amerikansk politik. Vi holder desuden øjne og ører åbne og er klar til at køre langt for at opleve valgets hovedpersoner, hvis de kommer til staten til et rally eller en anden begivenhed.

Den 8. oktober tjekker vi ud så sent som muligt og kører til lufthavnen. Flyet letter kl 20:05 og lander efter et stop i Charles De Gaulle i København den 9. November kl 14:25.

Rejsen indeholder:

  • Fly København-Atlanta tur/retur – økonomiklasse inkl bagage. Opgradering mulig mod gebyr.
  • 7 overnatninger i enkeltværelse på Hotel Aloft Downtown, et godt mellemklassehotel med central placering. Ekskl. morgenmad.

Rejsen indeholder ikke:

  • Billeje. Når vi kommer tættere på og har et bedre overblik over planer og deltagere tilføjes dette. Benzin og evt. parkeringsafgifter deles af passagererne i bilen.

Samlet pris: 14.000,- 

Kontakt Christian Ankerstjerne på 2083 8984/chrankerstjerne@gmail.com for mere information om rejsedelen. Det faglige indhold kurateres af Rejseselskabet v Jakob Sand Kirk, Lars L. Nielsen og Jarl Cordua.

Betingelser

Betaling: Ved aftale om deltagelse fremsendes faktura med overskriften ‘Studietur’ medmindre andet aftales. Rejsens samlede pris herefter indbetales på kontonr.: 5301 0479989. Husk at angive dit fulde navn. Ankerstjerne Rejser færdigbooker ikke rejsen på destinationen førend det aftalte beløb er indbetalt og modtaget.

Afbestilling: Rejsen refunderes ikke.

Ansvar: Du deltager i rejsen på eget ansvar. Ankerstjerne Rejser påtager sig ikke ansvar for skader der opstår på rejsen, fx i forbindelse med fald eller lign.

Forsikring: Ankerstjerne Rejser anbefaler på det kraftigste, at du tegner en rejseforsikring der dækker denne type rejse. Ankerstjerne Rejser sælger ikke forsikringer.

Aflysninger: Aflyses rejsen eller elementer undervejs på rejsen pga. force majeure (ydre omstændigheder som Ankerstjerne Rejser ikke har indflydelse på, fx vejrforhold, pandemier o.lign.) ydes ingen erstatning.

Fly: Bemærk at Ankerstjerne Rejser sælger flybilletter på flyselskabets vegne, og at det er flyselskabet, som er Kundens aftalepart og leverandør af flyrejsen. Flyselskabet er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Det betyder, at alle krav og reklamationer vedrørende rejsen skal rettes mod flyselskabet, f.eks. i tilfælde af forsinkelser, aflysninger, konkurs, bagage mv.

Indrejserestriktioner: Det påhviler kunden selv at sikre, at man lever op til gældende indrejserestriktioner samt krav til visum, negative test og/eller coronapas mv. Ankerstjerne Rejser tager ikke ansvar for afbrudte rejser pga manglende visum, test, vaccination mv.

Øvrige betingelser: Når du rejser på en grupperejse med Ankerstjerne Rejser gælder følgende betingelser:

  • Dette er ikke en skolerejse. Du er selv ansvarlig for at møde op til aftalt tid og i aftalt kondition. Er du sent på den eller kan ikke finde vej, kontakter du rejselederen, så løser vi problemet.
  • Voldelig, tåbelig og truende adfærd tolereres ikke. Ej heller racistiske kommentarer eller anden krænkende opførsel.
  • Godt humør er et plus, men ikke et krav.

Rejsegarantifonden: Ankerstjerne Rejser er (naturligvis) registreret i Rejsegarantifonden med alt hvad dertil hører af sikkerhed og dækning. Vi har registreringsnummer 2889. Læs om Rejsegarantifonden her