Det Hvide Hus er altid et besøg værd

Alle kender Washington DC, USA’s hovedstad, af navn, men det er ikke en by, man lige kommer til, medmindre man arbejder med politik.

Det er lidt ærgerligt for Washington DC er en hyggelig by med rigtigt mange seværdigheder og områder og kvarterer, det er dejligt at slentre rundt i. SAS har gode forbindelser til Washington, så har du mulighed for at rejse på skæve datoer, er der mange penge at spare.

På minussiden er det et faktum, at hotellerne er ret dyre (men til gengæld gode) i Washington. Det gør en uge i DC til en temmelig pebret oplevelse. Det er derfor heldigt, at byen ligger centralt på østkysten tæt på flere af de andre kendte amerikanske byer, som man ellers ikke lige kommer forbi.

Richmond

Supplér derfor din tur til Washington med et par dage i Richmond, Virginia bare 175 km mod syd. Richmond er hovedstad i delstaten Virginia og er en hyggelig lille storby med historiske kvarterer og mange gode spisesteder.

Richmond er ikke en by man hører meget om i Danmark, men der er masser af se og masser af sydstatscharme til de der gerne vil opleve lidt mere af USA. Det eneste det kræver er et par dage og en lejet bil, så er du på vej til sydstaterne.

Du kan læse mere om Richmond her

 

Rejseforslag: 

  • Fly direkte til Washington fra København t/R
  • Lejebil (midsize SUV) i lufthavnen (bilen afleveres i Washington efter Richmond)
  • 3 nætter centralt i Richmond på The Berkely (4*)
  • 4 nætter centralt i Washington på Kimpton Mason & Rook (4*)

Pris pr. person ved 2 personer: kr 11.000,-

Prisen er trukket for perioden 23-30/4 – 2019, men du kan gøre det på den måde der passer dig bedst. Ligeledes er der penge at spare på mellemlandinger og billigere hoteller.

Kontakt Ankerstjerne Rejser via nedenstående formular eller pr. mail (chrankerstjerne@gmail.com), hvis du vil høre mere om rejser til Washington og USA. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, der passer dig.