Efteråret i USA er second to none. Og ikke kun i New England. Tager du til sydstaterne i oktober er der dejligt varme dage (20-25 grader er normalen) – og flotte falmende efterårsfarver. Det er faktisk en perfekt kombi.

Nashville

Ankerstjerne Rejser har pakket en tur der inkluderer Atlanta, Memphis og Nashville og en masse andre oplevelser i det amerikanerne kalder Deep South. Den kommer til at stå på barbecue, borgerrettigheder og countrymusik i lange baner.

Du lander i Atlanta, Georgia, der med verdens travleste lufthavn er en enorm metropol – og et perfekt udgangspunkt for din tur. Ankerstjerne Rejser foreslår at du starter med 3 nætter i Atlanta – så når du lige at lande og der er tid til at se noget. Hvad med en tur på CNN ellr et besøg på Coca Colas hovedkvarter? Eller en tur i verdens tørste akvarium eller en tur i erindring om borgerkrigen der i 1864 nærmest udslettede byen.

Herefter står den på en lang køretur gennem Alabama til Tupelo i Mississippi. Her blev Elvis født og hans fødested er værd at kigge forbi.

Den næste dag besøger du Mississippi Freedom Trail inden du rammer Memphis, Tennessee der er en musik- kulturby udover det sædvanlige. Du overnatter 2 gange i Memphis og besøger selvfølgelig Graceland og National Civil rights Museum, inden du nyder musikken og maden i Beale Street.

Bar i Nashville

Herefter er du klar til turen mod Nashville. Musiccity. Og der kan du ligesågodt spænde westernslipset med det samme og komme på plads i barerne. For musicscenen i Nashville er faktisk ret vild, også for dig der ikke interesserer dig for countrymusic. Så afsted til Grand Ole Opry og oplev kulturen. besøg Johnny Cash museet, Country Music Hall of Fame osv. osv.

Efter 3 nætter har du set det vigtigste og så er det tilbage i bilen og tilbage til Atlanta, hvor du  tager den sidste overnatning inden flyet går tilbage mod Danmark.

Ankerstjerne Rejser kan lave turen inkl. fly, billeje og gode hoteller (10 nætter, med pool) hele vejen rundt for ca 25.000 for 2 personer, alt afhængig af datoer og rejselængde (og hotel niveau) (Denne pris lavet med udgangspunkt afrejse fra København den 11. oktober – men det kan både gøres billigere og dyrere).

Er du fristet – så kontakt Ankerstjerne rejser via nedenstående formular. Så vender vi omgående tilbage til dig med et godt forslag til din ferie i Sydstaterne.