Efteråret her i Danmark er smukt – helt sikkert – men det er endnu smukkere i New England, det nordøstlige hjørne af USA.

Ankerstjerne Rejser har pakket en tur til New England, der byder med udgangspunkt i Boston, Massachusett giver dig en rundtur blandt de falmende træer og hyggelige byer, som området er så kendt for.

Et rejseforslag – men vær med til at pak din egen rejse

Boston,MA

Flyv fx fra København den lørdag den 13. oktober. Herefter står den på 3 nætter på et hyggeligt hotel, fx i det centrale Back Bay-område i Boston.

Herefter sætter du dig ind i lejebilen og kører ca 170 km mod nord, til havnebyen Portland, i staten Maine. I Portland spiser man hummer og drikker en af de lokale øl.  

Jackson, NH

Herefter kører du ca 100 km ind i landet – først til White Mountains og områdets højeste bjerg Mt. Washington. Du bor en enkelt nat i Jackson på en af områdets hyggelige kroer.

Om morgenen er du klar til en 200 km lang tur til Stowe i staten Vermont – en hyggelig bjergby, som ligner Alperne så meget at Familien Von Trapp kendt fra The Sound of Music slog sig ned her, efter at være flygtet fra nazisterne. Du bor på et hyggeligt resort i to nætter!

Fra Stowe kører du de ca 100 sydpå til den lille hyggelige by Woodstock  hvor I bare sover en enkelt nat.

White Mountains

På dag 10 kører i rejsens længste tur, de 300 sydpå til Providence, hovedstad i staten Rhode Island. Det bliver også bare til en enkelt nat i ‘storbyen’ Providence inden turen går de bare 50 km videre til Newport, en smuk havneby ved Atlanterhavskysten.

Herfra går turen til Cape Cod hvor I bor en enkelt nat ved havet, inden i kører til Plymouth, det moderne USA’s vugge hvor pilgrimmene fra Europa gik i land i 1620 efter at have krydset Atlanten i det gode skib Mayflower. Om formiddagen den 26. kører i i ro og mag til lufthavnen hvorfra flyet går om aftenen

Samlet pris for ovennævnte: kr. 35.000 inkl. flybilletter og billeje for to voksne –  men husk: rejsen kan pakkes på mange andre måder!

Kontakt Ankerstjerne Rejser og hør mere om mulighederne for at komme til New Englad – forår og sommer er også gode tidspunkter