USA er mange forskellige ting. Fantastisk natur og utrolige storbyer. Det dybeste bondeland og verdens centrum. Bjerge og dale. Skov og strand. Gastronomi og elendig fastfood. Hvis du drømmer om det, så finder du det i USA. og hvis du foragter det, så har de det også. Der er kort og godt lidt for enhver smag, både den gode og den dårlige.

Ankerstjerne Rejser er USA-ekspert og du kan nyde godt af vores mange erfaringer i det enorme land mod vest, uanset om du drømmer om shopping i New York, naturoplevelser i Rocky Mountains i Colorado eller ved stillehavet langs Californiens kyster. Themeparks i Florida. Washington. New England. Eller. Eller.

Den største fejl du begår når du besøger USA er, at undervurdere landets størrelse. Det er kæmpestort og der er meget at opleve. Lad være med at tro, at du kan klare det hele på en gang. Udvælg dig et mindre område og gå i dybden med det istedet. og så spar op til en tur mere, når du kommer hjem – for tro os: Du kommer igen.

Er du i tvivl så kontakt Christian Ankerstjerne fra Ankerstjerne Rejser på chrankerstjerne@gmail.com eller via nedenstående formular. Vi hjælper med at lave en ferietur du aldrig glemmer – uanset hvad dine drømme er.