Det kimer allerede nu til juletid, ihvertfald hvis du vil have et af de gode værelser nær et af de hyggelige tyske julemarkeder til en rimelig penge.

Der findes ikke meget der er hyggeligere end et rigtig godt tysk julemarked. Gluhwein og en pølse på et torv, mens julesneen forhåbentlig drysser ned over dig – så er det altså umuligt at undgå at blive grebet af stemningen.

I Kiel kommer nissen Killian flyvende tre gange om dagen

Enhver tysk by med respekt for sig selv har selvfølgelig mindst et julemarked. Det bedste Ankerstjerne Rejser har været på er det i München, men også byer som Lübeck og Nurnberg er berømte for deres julemarked. Du skal være tidligt ude for at få et værelse centralt i disse byer

I Berlin og Hamborg er der selvfølgelig julemarkeder forskellige steder i byen, og det er jo byer der er nemme at komme til fra Danmark. Endnu nemmere at komme til er den Slesvig-Holstenske hovedstad Kiel, der med ca. ¼ mio. indbyggere er en hyggelig, men fuldstændig overset lille storby, kun ca 90 km fra både grænsen og Puttgarden. I Kiel byder de ikke på ikke bare et, men hele fire julemarkeder i centrum gennem hele december.

Se mere om Kiels julemarkeder her

Kiel og omegn byder på gode hoteller og badelande der er til at betale, helt perfekte til en hyggelig weekendtur med familien. 

Lad Ankerstjerne Rejser hjælpe dig med en tur til julemarked i Tyskland – kontakt os via nedenstående formular: