En uge i kunstnervilla med panoramaudsigt over Middelhavet? Lækker mad og fantastisk kultur. Hvis det er din drøm, så kan den blive til virkelighed nu.

Villa Marianna set fra vejen

Ankerstjerne Rejser har fået mulighed for at udleje fantastiske Villa Marianna i oktober måned.

Prisen hedder 8000,- kr. for en stor vestvendt lejlighed med 3 soveværelser i en hel uge. Flere terrasser og adgang til strand med blåt flag lige på den anden side af vejen.

Udsigt fra Villa Marianna

Der er også to mindre lejligheder med et enkelt soveværelse og privat balkon/terrasse til en lavere pris. De små lejligheder er velegnede til par og familier med et enkelt, måske to børn. Den store lejlighed kan sagtens huse 6 voksne. Alle lejligheder er udstyret med køkken og badeværelse.

 

Bemærk: Villa Marianna er ikke en tom eller poleret feriebolig, men en levende villa fyldt med hyggelige og spændende genstande fra fortiden. Villaen har ikke tidligere været udlejet, men brugt som sommerresidens af ejerne.

Om villaen har en eller fem stjerner kan ikke afgøres, og er heller ikke vigtigt. Det her er et sted, man kan gå på opdagelse i og som skal opleves.

Villaen ligger tæt på den smukke historiske by Terracina, ca. 100 km syd for Rom, og er nem at komme til fra Roms internationale lufthavn. Ankerstjerne Rejser hjælper selvfølgelig gerne med fly og billeje.

I oktober måned kan du forvente dagtemperaturer på ca. 25 grader. Det betyder ture til stranden og frokoster på en fortovsrestaurant.

Terracina ligger ca 100 km syd for Rom

Kontakt Ankerstjerne Rejser via nedenstående formular for mere information om ferieboligen og mulighederne for en tur til Villa Marianna i Terracina – og for at booke den, inden det er for sent.