Hos Ankerstjerne Rejser arrangerer vi kun rejser til lande, vi er vilde med. Og det land vi elsker mest af alle, det er Italien.

Personligt er vi mest begejstrede for det centrale Italien – etruskernes land – der hvor byerne ligger på bjerg- og bakketoppene, så de har været nemme at forsvare. Dvs. Umbrien, Lazio og Toscana.

Men også det gamle Sydyrol – Alto Adige – er skønt med deres tysksprogede orden og italienske pasion. Og så skal man jo ikke glemme byerne, fx Bologna, Rom eller Firenze. Og områder som Ligurien og Veneto.

Skulle vi vælge, og hvorfor ikke, så ville vi pege på Umbrien. I vores øjne er Umbrien det helt ægte Italien.

Fantastiske byer og skønne landskaber. Har du ikke været i Assisi, er du simpelthen ikke komplet. Og hvad med Spello, Spoleto og Orvieto? Panicale? Collemancio? Perugia? Vi kunne faktisk blive ved. Det er by på by i Umbrien. Vinmark på vinmark. Restaurant på Restaurant. Du kan ikke få nok.

Men selvfølgelig er Italien meget mere end Umbrien. Og hos Ankerstjerne Rejser har vi styr på Italien. Men vi anbefaler, at du vinker farvel til turistmasserne i Toscana og finder stilheden og skønheden i Umbrien. Og ud over at slippe for turistmasserne, slipper du også for at tømme lommerne. Jeps. Umbrien er nemlig meget billigere.

Få den perfekte ferie i Italien

Ankerstjerne Rejser kan – og vil – arrangere den perfekte ferie i Italien, uanset om du kører eller flyver.

Vi kender områderne og vi ved, hvor du kan bo allerbedst.

Er du i tvivl om hvor du skal hen i Italien, så kontakt Christian Ankerstjerne fra Ankerstjerne Rejser på chrankerstjerne@gmail.com eller via formularen nedenfor  Vi hjælper med at lave en ferietur du aldrig glemmer – uanset hvad dine drømme er.