Sommeren i Vancouver er dejligt varm – men ikke så vanvittigt varm som fx Californien. I juli måned kan du regne med dagstemperaturer på i gennemsnit ca 22 grader – det er er et par grader højere end i Danmark. Det er det perfekte vejr til byferie – og til naturoplevelser!

Nedenstående er et forslag til en lille rundrejse i og omkring Vancouver der passer til godt en god uges ferie – men du kan selvfølgelig udvide turen eller sætte den sammen på en måde der passer dig bedre.

Program:

Onsdag den 6. juli: Afgang fra København og ankomst i Vancouver. Tag toget ind til byen – det tager bare en halv time. Du kan også tage en taxa – det koster 30-35 canadiske dollars – ca. 150-175 kr.

Dampdrevet ur i Gaslight District

Indlogering kan være mange steder – men Ankerstjerne Rejser foreslår Hotel Blu (4 stjernet hotel) med pool og rigtig god central beliggenhed.

Torsdag 7 – lørdag 9. juli: de næste 3 hele dage kan du opleve Vancouver, som byder på utroligt mange spændende seværdigheder, shoppingmuligheder, spisesteder og nærliggende natur. Det er en fed – og sikker – storby.

Søndag 10. juli: Hent lejebilen ca 1 km fra hotellet. Herfra kører I de ca 40 til Tsawwassen hvorfra I sejler til Swartz Bay på Vancouver Island. Sejlturen tager ca 1½ time og fører jer forbi en række småøer på vejen mod Vancouver Island.

Udsigt fra Sooke Point – med Mount Olympus i horisonten

Når I kører fra borde er der blot 70 km kørsel til fantastiske SookePoint Ocean Cottage Resort, hvor I sover to nætter med udsigt over Stillehavet.

Mandag 11. juli: Oplev naturen på Vancouver Island – et utroligt smukt sted.

Tirsdag 12. juli: Så kører I de blot 50 km til Victoria, Vancouver Islands hovedby – og British Columbias hovedstad. Her indkvarteres I lige ved havnen på Hotel Grand Pacific med balkon og udsigt over havnen.

Havneområdet i Victoria

Onsdag 10. Juli: Oplev Victoria

Victoria er med 350.000 indbyggere en storby i miniformat, fantastisk placeret ud til Juan de Fuca-strædet ml. Canada og USA. Fra Victoria er der udsigt til Mount Olympus-bjerget i staten Washington

Torsdag 14. april: Nu skal I hjem efter en skøn ferie. I skal nå færgen kl 11:00, men da der kun er 30 km til Swartz Bay bliver det ikke svært, hvis I sørger for at køre kl 10:00.

Jeres fly letter først ca. kl 17:30, så I har god tid til det sidste stykke fra færgen til lufthavnen – men sørg for at være i god tid til aflevering af bil og indtjek alligevel.

Fredag 15. juli: I lander i Købehavn

Pris pr. person v/ 2 personer: 16.000 for: fly, 8 overnatninger i dobbeltværelse, billeje og færgeoverfart (prisen gælder så længe der er ledige pladser)

For en beskeden merpris kan I hente bilen når I lander i Vancover – men husk at parkering på hoteller også koster.

Kontakt Ankerstjerne Rejser via nedenstående formular eller på tlf. 2083 8984, hvis du vil høre mere om rejser til Vancouver og Canada. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, der passer dig.