Nogle rejser væk fra kulden – mens andre opsøger den. I Ankerstjerne Rejser diskriminerer vi ikke, og derfor har vi sat en isnende kold vintertur til Canada på programmet.  Måske er det noget for dig?

2 fantastiske storbyer på 8 dage

Ottawa er med 1,3 mio. indbyggere ikke bare en storby, det er også Canadas hovedstad. Og det betyder masser af kultur og oplevelser for alle aldre, både sommer og vinter.

Rideau Canal

Hvad siger du for eksempel til at spænde skøjterne og tage en tur på Rideau kanalen ind forbi parlamentet midt i byen. I vintermånederne er der 99,9 % garanti for at kanalen er frossen – og det benytter byens borgere sig i den grad af.

Eller hvad med at se byens stolthed, Ottawa Senators, spille en kamp i verdens bedste hockeyliga, NHL?

Og bliver byen alligevel for lille til dig, er der kun 200 km, bare to timer i tog, til smeltediglen Montreal, der med lige godt og vel 4 mio. indbyggere er Canadas næststørste by – og primært fransktalende.

Montreal

I Montreal venter fransk charme blandet med amerikansk svulstighed – og en masse kulturelle oplevelser. Og selv om det kan blive bitterligt koldt og sneen ligger højt i gaderne går Montreal ikke i stå – den rykker bare indenfor.

Og hvis du vil ud og svinge skistavene, så byder både Montreal og Ottawa på fantastiske muligheder indenfor en times kørsel.

Ankerstjerne Rejser har lavet en iskold vintertur til Canada.

I tager afsted den 26. December og lander i Montreal ca. 12 timer senere. I Montreal samler du din lejebil op og kører de 200 km gennem det snedækkede landsskab til Centrum af Ottawa.

I Ottawa bor I fx på det statelige Lord Elgin Hotel (4 stjerner) midt byen. Får du lyst til at se nærmere på området har du bilen til din rådighed.

Nytår i Montreal

Efter 4 dage i hovedstaden pakker du bilen og triller atter de 200 km til Montreal. Her indlogeres I fx på det supersmarte Hotel William Gray med spa midt i den gamle bydel. De næste dage står på nytår og afslapning

Ankerstjerne Rejser er certificeret Canadaspecialist

Den 3. januar pakker i kufferterne og begiver jer hjemad, rige på oplevelser og med røde kinder fra tiden i kulden.

Samlet pris pr person ved 2 voksne (inkl. flybillet, 8 nætter på hotel (4-5 stjerner) og billeje (SUV): 14.000,-. Prisen er afhængig af tilgængelighed og inkluderer ikke parkeringsafgifter, måltider mv.

Kontakt Ankerstjerne Rejser via formularen herunder eller ring 2083 8984 og hør mere om mulighederne for at komme på nytårsrejse til Canada