Tag med Ankerstjerne Rejser til SXSW i Austin, Texas næste år

Ja, der er længe til, men den efterhånden helt ufatteligt vigtige SXSW konference/festival/event/alt muligt løber af stablen fra 8.-17. marts 2019. Og skal du med, så er det nu der skal bookes værelser og fly.

SXSW 2019

Ankerstjerne Rejser arrangerer en færdigpakket tur inkl. rejse, adgang og ophold i hotellejlighed målrettet beslutningstagere i erhvervslivet. Vi tager afsted fra Danmark den 9. marts og kommer hjem den 15. marts.

Vi bor på et middelmådigt lejlighedshotel, centralt i Austin så tæt på begivenhederne det kan lade sig gøre.

Hvorfor tage til SXSW med Ankerstjerne Rejser? Det er hverken sjovt eller lærerigt at tage afsted alene. Men med Ankerstjerne Rejser:

  • Bliver I 10-15 personer der kan slå følge i større eller mindre grupper til de arrangementer der interesserer netop jer.
  • Giver det mulighed for at arrangere særlige sessions kun for jer
  • Lejlighed til netværk og samvær med rejsefællerne
  • Lokaltransport og rejseleder
  • Og meget mere

Pris: Det er ikke billigt. Hotellerne er dyre, flyene er dyre og det er adgangskortene også. Ankerstjerne Rejser kan arrangere en samlet rejse i den nævnte periode for ca. 35.000,- excl. moms pr hoved ved 2 personer i hver 2-værelses lejlighed. Vil du bo i din egen lejlighed bliver prisen ca. 42.000,-

Læs mere om SXSW her

Kontakt Ankerstjerne Rejser helt uforpligtende via nedenstående formular hvis du vil vide mere om SXSW og rejsen dertil: