Ankerstjerne Rejser tilbyder i samarbejde med Sand Kirk i 2024 en politisk rejse til USA. Målet er Pittsburgh, Philadelphia og Washington DC i de hektiske dage op til valget den 5. november.

Ankerstjerne Rejser har arrangeret en pakke med individuelle tilpasningsmuligheder. Med andre ord booking af fly, hotel og billeje. Pakken koster 23.000 kr.

Deltagelse i rejsen kræver invitation. Rejsen kan ikke refunderes.

Den fælles afgang er den 31. oktober kl 12:25 med hjemkomst til København igen den 7. november kl 7:15. Vi bor på enkeltværelse på gode mellemklassehoteller centralt i de tre byer.

Om rejsen

Inkluderet i prisen er direkte fly t/r. Flyet afgår fra Københavns lufthavn den 31. oktober kl 12:25, Ankomst i Washington kl 16:40 samme aften.

I november kan vi regne med (/håbe på) dagstemperaturer på ca 15 graders varme.

silhouette of tower during orange sunset
Photo by Pixabay on Pexels.com

Vi bor i 2 nætter i hver af de tre byer og besøger interessante og væsentlige personer med roller og indsigt i valget og amerikansk politik. Vi holder desuden øjne og ører åbne og er klar til at køre for at opleve valgets hovedpersoner, hvis de kommer til et rally eller en anden begivenhed i nærheden.

Den 6. november tjekker vi ud og kører til lufthavnen. Flyet letter kl 17:10 og lander i København den 7. november kl 7:15.

Rejsen indeholder:

  • Fly København-Washington DC tur/retur – økonomiklasse inkl bagage.
  • 6 overnatninger i enkeltværelse på mellemklasse hoteller centralt i de tre byer
  • Samlet pris: 23.000,- 

NB.: bemærk at mange byer i USA har indført turistskat, ca 2-3 dollars pr person pr nat, som afregnes direkte på hotellet.

Kontakt Christian Ankerstjerne på 2083 8984/chrankerstjerne@gmail.com for mere information om rejsedelen. Det faglige indhold kurateres i samarbejde med deltagerne af Jakob Sand Kirk

Betingelser

Betaling: Ved aftale om deltagelse fremsendes faktura med overskriften ‘Studietur’ medmindre andet aftales. Rejsens samlede pris herefter indbetales på kontonr.: 5301 0479989. Husk at angive dit fulde navn. Ankerstjerne Rejser færdigbooker ikke rejsen på destinationen førend det aftalte beløb er indbetalt og modtaget.

Afbestilling: Rejsen refunderes ikke. Navnet på den rejsende kan i de fleste tilfælde ændres mod gebyr.

Ansvar: Du deltager i rejsen på eget ansvar. Ankerstjerne Rejser påtager sig ikke ansvar for skader der opstår på rejsen, fx i forbindelse med fald eller lign.

Forsikring: Ankerstjerne Rejser anbefaler på det kraftigste, at du tegner en rejseforsikring der dækker denne type rejse. Ankerstjerne Rejser sælger ikke forsikringer.

Aflysninger: Aflyses rejsen eller elementer undervejs på rejsen pga. force majeure (ydre omstændigheder som Ankerstjerne Rejser ikke har indflydelse på, fx vejrforhold, pandemier o.lign.) ydes ingen erstatning.

Fly: Bemærk at Ankerstjerne Rejser sælger flybilletter på flyselskabets vegne, og at det er flyselskabet, som er Kundens aftalepart og leverandør af flyrejsen. Flyselskabet er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Det betyder, at alle krav og reklamationer vedrørende rejsen skal rettes mod flyselskabet, f.eks. i tilfælde af forsinkelser, aflysninger, konkurs, bagage mv.

Indrejserestriktioner: Det påhviler kunden selv at sikre, at man lever op til gældende indrejserestriktioner samt krav til visum, negative test og/eller coronapas mv. Ankerstjerne Rejser tager ikke ansvar for afbrudte rejser pga manglende visum, test, vaccination mv.

Øvrige betingelser: Når du rejser på en grupperejse med Ankerstjerne Rejser gælder følgende betingelser:

  • Dette er ikke en skolerejse. Du er selv ansvarlig for at møde op til aftalt tid og i aftalt kondition. Er du sent på den eller kan ikke finde vej, kontakter du rejselederen, så løser vi problemet.
  • Voldelig, tåbelig og truende adfærd tolereres ikke. Ej heller racistiske kommentarer eller anden krænkende opførsel.
  • Godt humør er et plus, men ikke et krav.

Rejsegarantifonden: Ankerstjerne Rejser er (naturligvis) registreret i Rejsegarantifonden med alt hvad dertil hører af sikkerhed og dækning. Vi har registreringsnummer 2889. Læs om Rejsegarantifonden her