Betaling: Rejsens samlede pris betales umiddelbart efter bookning. Beløbet indbetales på kontonr.: 5301 0479989. Husk at angive dit navn. Ankerstjerne Rejser færdigbooker ikke rejsen på destinationen førend det aftalte beløb er indbetalt og modtaget.

Afbestilling: Din booking er bindende og refunderes ikke med mindre andet er aftalt.

Ansvar: Du deltager i rejsen på eget ansvar. Ankerstjerne Rejser påtager sig ikke ansvar for skader der opstår på rejsen, fx fald eller lign.

Forsikring: Ankerstjerne Rejser anbefaler på det kraftigste, at du tegner en rejseforsikring der dækker denne type rejse.

Aflysninger: Lukker destinationen pisterne, pga. force majeure (ydre omstændigheder som Ankerstjerne Rejser ikke har indflydelse på, fx vejrforhold) ydes ingen erstatning.

Snegaranti: Ankerstjerne Rejser er ikke herre over vejret. Forringet ferie som følgende af manglende eller ringe snedækning er ærgerligt, men giver ikke anledning til hverken refusion eller reduktion.

Rejsegarantifonden:  Ankerstjerne Rejser er (naturligvis) registreret i Rejsegarantifonden med alt hvad dertil hører af sikkerhed og dækning. Vi har registreringsnummer 2889.

Læs om Rejsegarantifonden her