Pris: Ankerstjerne Rejser tager 10 % af den endelige totalpris, excl. transportomkostninger (fly og billeje) i håndteringsgebyr. Det er vi åbne omkring. Kan du finde et rejseselskab der gør det billigere og mere åbent, hører vi gerne om det.

Aftale: Beslutter du at gå med Ankerstjerne Rejser, aftaler vi et budget, vi kan arbejde indenfor. Du hænger ikke på noget, du ikke har accepteret skriftligt. Tilsvarende går vi heller ikke videre med noget, du ikke har accepteret skriftligt (pr. mail, sms, messenger og lign).

  • Du indbetaler 50 % af rejsens pris (inkl. flybillet, billeje håndteringsgebyr mv) i depositum i forbindelse med aftaleindgåelsen. Beløbet dækker primært betaling af flybilletter.
  • De sidste 50 % betales umiddelbart i forlængelse af at overnatningerne er bookede.
  • Ankerstjerne Rejser booker ikke flybilletter, færgebilletter mv. førend depositummet er modtaget.
  • Depositummet er bundet i flybilletterne og kan derfor ikke refunderes.
  • Såfremt aftalen aflyses i tidsrummet mellem den fulde betaling og rejsetidspunktet, betaler du de beløb der ikke kan refunderes (som regel flybillet og billleje), fuldt håndteringsgebyr samt eventuelle forudbetalte hoteller mv. Evt. overskydende beløb tilbageføres til dig.
  • Fra og med 60 dage før rejsen, kan den ikke aflyses eller tilbagebetales.
  • Ankerstjerne Rejser sætter en ære i at finde de små sjove hoteller, som de store rejsebureauer ikke ser, til vores kunder. Nogle gange betyder det at overnatningen ikke kan forudbetales, men skal betales i rede penge på overnatningsstedet af dig, kunden. Sådan må det så være.

Fly: Bemærk at Ankerstjerne Rejser sælger flybilletter på flyselskabets vegne, og at det er flyselskabet, som er Kundens aftalepart og leverandør af rejsen. Flyselskabet er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Det betyder, at alle krav og reklamationer vedrørende rejsen skal rettes mod flyselskabet, f.eks. i tilfælde af forsinkelser, aflysninger, konkurs, bagage mv.

Betaling:  Beløbet indbetales på kontonr.: 5301 0479989. Husk at angive dit navn.

Rejsegarantifonden:  Ankerstjerne Rejser er (naturligvis) registreret i Rejsegarantifonden med alt hvad dertil hører af sikkerhed og dækning. Vi har registrerings-nummer 2889.

Læs om Rejsegarantifonden her.