Betaling: Rejsens samlede pris betales enten samlet eller i rater efter nærmere aftale (se din bestilling). Beløbet indbetales på kontonr.: 5301 0479989. Husk at angive dit fulde navn. Ankerstjerne Rejser færdigbooker ikke rejsen på destinationen førend det aftalte beløb er indbetalt og modtaget.

Afbestilling: Depositum refunderes ikke. Yderligere indbetalte beløb refunderes kun efter aftale.

Ansvar: Du deltager i rejsen på eget ansvar. Ankerstjerne Rejser påtager sig ikke ansvar for skader der opstår på rejsen, fx i forbindelse med fald eller lign. 

Forsikring: Ankerstjerne Rejser anbefaler på det kraftigste, at du tegner en rejseforsikring der dækker denne type rejse.

Aflysninger: Aflyses hele rejsen inden afgang tilbagebetales det samlede indbetalte beløb. Aflyses elementer undervejs på rejsen pga. force majeure (ydre omstændigheder som Ankerstjerne Rejser ikke har indflydelse på, fx vejrforhold) ydes ingen erstatning. 

Øvrige betingelser: Når du rejser på en grupperejse med Ankerstjerne Rejser gælder følgende betingelser:

  1. Dette er ikke en skolerejse. Du er selv ansvarlig for at møde op til aftalt tid og i aftalt kondition. Er du sent på den eller kan ikke finde vej, kontakter du rejselederen, så løser vi problemet.
  2. Voldelig, tåbelig og truende adfærd tolereres ikke. Ej heller racistiske kommentarer eller anden krænkende opførsel.
  3. Godt humør er et plus, men ikke et krav.

Rejsegarantifonden: Ankerstjerne Rejser er (naturligvis) registreret i Rejsegarantifonden med alt hvad dertil hører af sikkerhed og dækning. Vi har registreringsnummer 2889. Læs om Rejsegarantifonden her