Ideen med Ankerstjerne Rejser er at udvikle spændende rejser, du har råd til.

Rejsemålene er Centraleuropa og Nordamerika (USA/Canada). I Europa er vi især specialister på Tyskland, Østrig, Italien og Frankrig. Men skal du til fx Schweiz eller Spanien har vi også både erfaring og gode ideer til din ferie.

Ankerstjerne Rejser er certificeret Canadaspecialist fra den officielle canadiske turistorganisation Destination Canada. det betyder bl.a. at vi har en stærk indsigt i Canada og kan tilbyde særlige ture og priser for vores kunder.

Vi går efter kvalitet og beliggenhed i forhold til pris og interesserer os ikke for stjerner og luksus, medmindre det rent faktisk gør en forskel.

Ankerstjerne Rejser konkurrerer på gennemskuelighed, ordentlighed og kvalitet. Vi tilbyder ikke dårlige hoteller eller manglende sammenhæng. Det er du som kunde nemlig slet ikke tjent med.

Vi fokuserer især på familierejser, kulturrejser og gastronomirejser. Gerne i en skøn forening.

Solnedgang over stillehavet set fra kystbyen Cambria ca. 300 km nord for Los Angeles

Baggrund

Internettet har gjort det muligt for alle at finde alle tænkelige feriesteder – men det har også gjort udvalget helt uoverskueligt stort. Hos Ankerstjerne Rejser samarbejder vi kun med destinationer af høj kvalitet og vi er realistiske både med økonomien og med hvad man kan nå, når man er afsted.

Ankerstjerne Rejser har ikke guides, men samarbejdspartnere i de lande vi tilbyder rejser til. Fælles for de destinationer vi har på destinationslisten er, at vi har været der – mere end en gang.

Koncept: Ankerstjerne Rejser er et con amore-projekt, som jeg ikke planlægger at blive rig af. Det får ikke betydning for kvaliteten af din ferierejse (den skal være høj!), men betyder noget for den måde, jeg håndterer min virksomhed på: Jeg gider simpelthen ikke arrangere dårlige rejser.

Skriv til os – så vender vi tilbage!

 

 

Skriv et svar