“44-årige Christian Ankerstjerne står bag Danmarks nyeste rejsebureau, Ankerstjerne Rejser.” Det skriver rejsebranchemediet Standby.dk på sin hjemmeside tirsdag den 27. februar 2018.
Christian Ankerstjerne, direktør i Ankerstjerne Rejser
I artiklen uddyber Christian Ankerstjerne sine tanker bag bureauet:
”Jeg blev i sidste uge registreret i Rejsegarantifonden og kan dermed komme videre med en drøm, jeg har haft i en del år, at have mit eget rejsebureau. En overskrift for Ankerstjerne Rejser er, at det skal være sjovt, både for mig og mine kunder,” siger Christian Ankerstjerne til standby.dk og tilføjer:

”Rejsebureauet skal være en fritidsfornøjelse. Det er vigtigt, at det er en fornøjelse, for det er ingen fornøjelse, hvis kunderne brokker sig. Ankerstjerne Rejser er et con amore-projekt. Det får ikke betydning for kvaliteten af ferierejsen, for jeg gider ikke arrangere dårlige rejser.”

Læs hele artiklen her

 

Author