Los Angeles er en fantastisk by. Sammensat af en en lang række sammenvoksede byer eller forstæder uden et egentligt centrum. Det er en by til at blive væk i – og en by der i den grad kræver en bil.

Men det er også en by der kan opleves på mange forskellige måder – og som du aldrig bliver færdig med. Som der altid er en bydel mere i – og hvor der altid sker noget nyt og overraskende.

Los Angeles er så stor og så forskellig fra bydel til bydel, at byen – byerne – faktisk er en bilferie værd i sig selv. Også for hele familien.

Ankerstjerne Rejser har lavet et forslag til en bilferie – kun i LA. I besøger 6 forskellige områder/bydele – og selv da er I ikke færdige med LA. Turen kan naturligvis skræddersys efter jeres behov og ønsker – og pengepung.

Nedenstående oplæg er lavet med udgangspunkt i afrejse fra København og med hjemrejse fra LA 14 dage senere, fx i påsken 2022. Turen inkluderer indchecket bagage, billeje (midsize) og overnatning i dobbeltværelse som beskrevet nedenfor. Med mindre andet er nævnt er morgenmad ikke inklusiv på hotellerne.

Afgang: I letter allerede lidt i 7 lørdag morgen og står i LA kl 13 efter en 15 timer lang rejse. Efter immigrationen kan I hente jeres bil. Herefter kører I de få kilometer til første stop på turen:

Hollywood: Har I ikke været i LA før, står Hollywood øverst på listen. Man har ikke været i LA førend man er gået ned af Hollywood Boulevard med alle stjernerne i fortovet. Hollywood byder på en masse oplevelser

I bor på Mama Shelter, et superhyggeligt hotel, ca 100 meter fra Hollywood Boulevard. Se hotellet her.

Downtown: Efter tre nætter i Hollywood er det på tide at komme videre. Los Angeles downtown var indtil for få år siden ikke et hyggeligt sted, men det har ændret sig – og det er her det nye og spændende sker.

I overnatter to nætter på fantastiske Hotel Figueroa med pool lige ved siden af Grammy Museet Herefter pakke I bilen og triller de få kilometer over til:

K-town: Efter 3 nætter mere er det farvel til Downtown og goddag til en af LA mest spændende kvarterer: Koreatown. K-town er fyldt med restauranter og barer, og er generelt et enormt levende kvarter, som henover de sidste 20 år har haft en enorm opblomstring.

I bor i to nætter på det rå The Line Hotel, der er et af byens hotteste hoteller

Beverly Grove: Herefter er det slut med råhed og tid til luksus og selvpleje oven på en uge på stenbroen. Det kan man sagtens få i Beverly Hills – men der er også mere afslappede hoteller der passer bedre til almindelige pengepunge.

I bor 3 nætter i Beverly Grove på Beverly Laurel Hotel, et skønt hotel med pool, lige ved siden af fantastiske Farmers market og tæt på Petersen Automotive Museum og La Brea Tar Pits.

Venice Beach: Til allersidst er det strandtid. I bor 4 nætter på hippe Hotel Erwin helt ud til strandpromenaden. I Venice Beach-området er der masser af gang i den og hyggelige restauranter.

Andre områder du kan besøge i LA: Boblere: Manhattan Beach, Silver Lake, Long Beach, Culver City, Los Feliz, Anaheim (Disney), Sunset Strip – det er faktisk kun din eventyrlyst der sætter begrænsninger.

Kontakt Ankerstjerne Rejser via nedenstående formular eller ring 2083 8984, hvis du vil høre mere om rejser til USA. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, der passer dig.